MĂSURI DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA COVID

Regulament intern în contextul Covid-19

Sănătatea oaspeţilor si membrilor echipei noastre va fi mereu principala prioritate.
Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că oaspeţii noştri vor avea o şedere sigură şi plăcută.

Angajamentul nostru este de a asigura servicii de calitate şi de maximă siguranţă.

Personalul nostru a primit informaţii clare privind indicaţiile oferite de autorităţi.

Tratăm cu maximă seriozitate şi responsabilitate situaţia actuala, astfel am implementat următoarele măsuri de prevenţie:

 1. Echipa Pensiunii Primaverii a fost informată în detaliu cu privire la măsurile de pregătire şi prevenire esenţiale şi primesc instrucţiuni de operare în permanenţă.
  2. Frecvenţa de curăţare a spaţiilor comune se va efectua la un interval de 30 minute, suprafeţele fiind dezinfectate după fiecare oaspete (inclusiv holuri, mânere de uşă, recepţia, toalete publice etc.), dezinfectarea se va efectua cu produse profesionale.
  3. Vom intensifica igienizarea camerelor pentru oaspeţi (mobilier, lenjerie etc) utilizând şi aici dezinfectanţi profesionali. Acordam o atenţie deosebita curăţeniei care se efectuează in camere înainte de sosirea fiecărui nou oaspete. Menajul zilnic se realizează numai cu aprobare, la cerere.
  4. Vom continua să ajustăm serviciile de alimentaţie în conformitate cu recomandările autorităţilor locale privind siguranţa alimentară.
  5. Toate produsele care intra in pensiune şi in blocul alimentar sunt atent verificate si dezinfectate.
  6. Evaluam zilnic starea de sănătate a angajaţilor şi vom lua imediat masurile necesare, la primele semne de îmbolnăvire. 
 2. Toti oaspeţii sunt încurajaţi sa folosească dezinfectanţii la intrarea in pensiune si in spatiile comune puşi la dispoziţie gratuit.
  8. Obligativitatea tuturor oaspeţilor de a completa formulare, prin care declară pe propria răspundere că au o stare de sănătate bună şi că nu au călătorit în zonele afectate de COVID-19în ultimele 14 zile.
  9. Amplasarea de covoare dezinfectante la intrările principale si dispozitive cu dezinfectant in spatiile comune.
  10. Panou de protecţie la recepţia hotelului, barului, pentru protejarea atât a personalului cat si al clienţilor împotriva răspândirii virusului.
  11. Cheile de acces in camera sunt dezinfectate.
  12. Vom elimina din camera şi zonele publice revistele, pliantele, hârtiile şi alte materiale printate.
  13. Măsurile suplimentare includ instructajul personalului pentru consolidarea regulilor şi practicilor de igienă personală bună, furnizarea de măşti şi mănuşi medicale pentru personal.
  14. Suntem în continuă comunicare cu personalul şi oaspeţii pentru a-i ţine la curent şi pentru a-i sfătui cu privire la măsurile adecvate de luat.
  15. Urmărim în permanenţă recomandările şi instrucţiunile autorităţilor locale de sănătate, pentru a oferi cele mai bune servicii posibile, protejând in acelaşi timp siguranţa oaspeţilor si echipei noaste. Rămânem vigilenţi şi vom colabora strâns cu autorităţile pentru sănătatea şi siguranţa tuturor părţilor interesate.
  16. Fiecare angajat va respecta cu stricteţe măsuri de bază pentru prevenirea infecţiei COVID-19 precum: igiena corectă a mâinilor, distanţare socială, evitarea atingerii zonei ochilor, gurii, nasului şi respectarea recomandării de a rămâne acasă la primele simptome de boală, respectând informarea angajatorului şi a medicului de familie.

  Obligatii ale oaspetilor si regulament de conduita in contextual Covid-19:

  – Au obligatia sa respecte permanent, întocmai si pe deplin regulile de igiena personala si masurile de protecţie, indiferent de momentul din zi, oriunde in incinta locaţiei.
  – Să ia nota şi să accepte regulile precizate încă de la confirmarea rezervării, privind seria de proceduri impuse tuturor clienţilor in incinta locaţiei, privind interacţiunea cu angajaţii, dar si cu ceilalţi oaspeţi.
  – Să accepte ca, încă de la sosirea in locaţia noastră, trebuie sa se supună regulilor instituite privind accesul, controlul temperaturii si completarea corecta a fisei de anunţare a sosirii.
  – Să accepte ca în incinta să poarte masca in toate spatiile publice şi să folosească dezinfectantul pentru mâini.
  – Să accepte faptul ca anumite servicii dedicate tuturor oaspeţilor ar putea fi asigurate numai în serii, la interval orare diferite, pentru a se putea asigura distanţarea sociala necesară în toate spaţiile publice.
  – Să accepte faptul ca noile proceduri de lucru impun reducerea semnificativa a interacţiunii cu angajaţii, aceasta nefiind o lipsa de interes din partea noastră.
  – Să respecte distanta de siguranţă in raport cu angajaţii si ceilalţi oaspeţi ( minim 1.5 m )
  – Să se spele regulat pe mâini cu apa si săpun si sa utilizeze produsele dezinfectante.
  – Să nu işi atingă nasul, gura si ochii cu mâinile nedezinfectate.
  – Să nu strănute sau sa tuşească neprotejat.
  – Pentru orice plata se recomanda utilizarea cardului de credit.

  Urmărim în permanenţă recomandările şi instrucţiunile autorităţilor locale de sănătate, pentru a oferi cele mai bune servicii posibile, protejând in acelaşi timp siguranţa oaspeţilor si echipei noaste.

  Rămânem vigilenţi şi vom colabora strâns cu autorităţile pentru sănătatea şi siguranţa tuturor părţilor interesate.

  Vă mulţumim pentru înţelegere si pentru sprijinul pe care ni-l acordaţi respectând normele specificate în acest regulament!

  Cu drag,
  Echipa Pensiunii Primaverii